Voor medewerkers

Gemeente Zeewolde

Bewezen talent kan bij ons alle kanten op

Het meewerken aan de ontwikkeling van Nederlands jongste gemeente, in de provincie Flevoland, is een uitdaging. Zeewolde telt momenteel circa 21.000 inwoners en zal voorlopig doorgroeien. Zeewolde is zeer centraal gelegen aan de Veluwse randmeren.

Bij de gemeente Zeewolde heb je de ruimte om je professioneel te ontwikkelen. Binnen een brede functie kun je werken aan diverse aspecten van jouw vakgebied. Verantwoordelijkheid, initiatief en scholing vinden wij belangrijk en in onze open cultuur en collegiale sfeer zul je je snel thuis voelen.

De organisatie is opgebouwd volgens het directiemodel en bestaat uit zes afdelingen met elk een aantal werkvelden. Zeewolde kent een integrale aansturing waarbij de verantwoordelijkheid laag is. Een aantal werkvelden zijn zelfsturend.

Rob van Nunspeet, gemeentesecretaris, vertelt over de samenwerking in Flevoland:
'Je effent het pad voor vertrek van goede medewerkers naar grotere buren', zo werd ik gewaarschuwd.' 
Toch ben ik overtuigd van de noodzaak om mee te werken aan arbeidsmobiliteit tussen overheden in heel Flevoland! Wie, zoals ik, iets heeft met openbaar bestuur en overheid streeft naar de hoogst haalbare kwaliteit en dat vraagt steeds om de juiste vrouw/man op de juiste plek.

Mobiel is ook flexibel en dat zal de komende jaren een belangrijke competentie zijn waarover personeel in dienst van de overheid moet beschikken. Grenzen tussen gemeenten en bestuurslagen zijn geen hard gegeven en daaraan dus ondergeschikt.

Over de organisatie

Bezoekadres

Raadhuisplein 1
3891 ER Zeewolde

Postadres

Postbus 1
3890 AA Zeewolde

Telefoon 036 - 522 9400
E-mail info@zeewolde.nl

Website www.zeewolde.nl

Adviseur Gemeente Zeewolde

René BroekhofGemeente ZeewoldeTelefoon036 - 522 9593