Voor medewerkers

Gemeente Lelystad

Lelystad; veelzijdige stad midden in Flevoland

In Lelystad leef je anders. Groener, omdat uitgestrekte natuurgebieden je omsluiten. Blauwer, omdat het IJsselmeer je frisse lucht en eindeloze uitzichten geeft. Vrijer, omdat je in al die natuur heerlijk kunt recreëren. Verrassender, omdat eigenzinnige architectuur wonen speciaal maakt. En leuker, want Lelystad heeft alle winkels en restaurants die het stadse leven zo aangenaam maken. Kijk op lelystad.nl en ontdek het zelf: Lelystad geeft lucht.

Gemeente; dynamische organisatie gevestigd in kloppend stadshart

Als werknemer van de gemeente Lelystad werk je zelfstandig en ben je verantwoordelijk voor je eigen loopbaan. Persoonlijk contact, openheid en duidelijke communicatie staan hoog in het vaandel. Het personeelsbeleid is gericht op mobiliteit. Loopbaanontwikkeling in de diepte of in de breedte, binnen de gemeente Lelystad is dat de gewoonste zaak van de wereld.

Nieuwe gemeente, nieuwe kans

Gemeente Lelystad is een jonge gemeente, gewend aan ‘pionieren’. Gemeente Lelystad biedt creatieve, initiatiefnemende, doortastende netwerkers regelmatig de kans om met hen mee te doen.

Op www.lelystad.nl vind je de openstaande vacatures. Hier vind je overigens ook meer informatie over wonen, werken en de toekomstige ontwikkelingen binnen de gemeente.
De contactpersoon voor meer informatie over vacatures is Yvonne Heinrichs. Zij is bereikbaar via 14 0320 of per mail via switch-wervingselectie@lelystad.nl

Over de organisatie

Bezoekadres

Stadhuisplein 2
8232 ZX Lelystad

Postadres

Postbus 91
8200 AB Lelystad

Telefoon 14 - 0320

E-mail info@lelystad.nl


Adviseur Gemeente Lelystad

Yvonne HeinrichsGemeente LelystadTelefoon14-0320