Voor medewerkers

Over ons

Je wilt een nieuwe stap zetten in je loopbaan. De Flevolandse gemeenten Almere, Dronten, Lelystad, Noordoostpolder, Urk en Zeewolde, de provincie Flevoland en het Waterschap Zuiderzeeland hebben hiervoor hun krachten gebundeld. Ze geven je graag de ruimte voor ontwikkeling. Op Samenwerkeninflevoland.nl vind je al onze vacatures, projecten en inhuuropdrachten.

In dit samenwerkingsverband willen we de loopbaanambities van medewerkers combineren met de wens om kennis en talent vast te houden voor de regio. En inhuuropdrachten zo efficiënt mogelijk laten verlopen.

Samenwerkeninflevoland.nl is dé poort naar de arbeidsmarkt van Flevolandse overheidswerkgevers. Op deze site vind je informatie en alle actuele vacatures, stage- afstudeeropdrachten en inhuuropdrachten van de aangesloten organisaties. Je kunt online solliciteren of een jobagent aanmaken. Een passende vacature komt (na inschrijving) automatisch in jouw eigen mailbox.
De zes Flevolandse gemeenten, de provincie en het waterschap vertegenwoordigen op dit moment 4.500 functies en bieden gevarieerde en uitdagende banen in organisaties die midden in de maatschappij staan.